Jag är journalist och författare. Bakom mig har jag 2 år på tidningen Folket, 13 år på Aftonbladet, 20 år på Expressen.
Jag har som journalist följt och aktivt deltagit i utredningen av mordet på Olof Palme från timmarna efter skotten på Sveavägen.
Denna sajt är uppbyggd på sökandet efter svar på frågor som Vem? och Vilka? låg bakom mordet. Och naturligtvis huvudfrågan: Varför?
Den ursprungliga hemsidan - som nu är en registrerad databas, alltså en nättidning med mig som ansvarig utgivare- byggdes upp kring ett par artiklar om mordet på Olof Palme som Expressen köpte av mig för publicering men sedan avstod ifrån när Christer Pettersson återigen blev aktuell i samband med riksåklagarens försök att få HD att ta upp målet. Jag säger det som jag ofta återkommer till i mitt material: dessbättre fungerade den här gången det svenska rättssamhället.

En av våra populäraste sajter Ãr Fiskesajten, där en av Sveriges främsta fiskeexperter, Egon Andersson, under ett par år svarade på frågor om fiske. Det stora antalet frågor och svar är en guldgruva för fiskeintresserade.

En mycket välbesökt sida är PARANORMALT - om parapsykologi och paranormala fenomen. Min senaste bok handlar om detta: Min vän på andra sidan - boken om Friedrich Jürgenson som upptäckte röstfenomen från en fjärde livsdimension.
Är du intresserad av vilka böcker jag skrivit kan du söka här i vänstra spalten.Du är varmt välkommen till Leopold Report

Du är varmt välkommen till www.leopoldreport.com och jag hoppas du blir en trogen besökare.

Anders Leopold