Detta är en sida ur LEOPOLD REPORT
Ca 10 000 besök i snitt
på våra sidor 2009

20081027

Var poliserna sådana
galningar som det påstås?


Hej!

Jag har under några veckors tid ägnat mycket tid åt att leta information om Palmemordet. Tycker det är väldigt mycket som har gjorts "medvetet" fel i utredningsarbetet redan från början. Har du sett denna film och vad tror du ang dessa poliser som nämns i filmen? Var de verkligen sådana "galningar" som det påstås?
http://video.google.com/videoplay?docid=-4217200720109232489

Hoppas verkligen att det får en lösning någon gång så får vi se om det skakar Sverige i sina grundvalar.
Mvh L-O som var 9 år och skulle se på barnprogram på morgonen då det stod på tv´n att Palme var skjuten. Sprang in till morsan och berättade.
-Sånt får du inte säga sa hon. Hon trodde inte det var sant. Glömmer aldrig hennes reaktion när hon såg det på tv´n! Usch! Hej!


Tack för länken som jag här skickar vidare till de som inte sett den. Men den här videon är ju oerhört skruvad och vissa påståenden har för länge sedan avfärdats. Visst finns det en hel del dunkla grejer i det här och fortfarande undrar man om Hans Holmér på något sätt hade med mordet att göra. Men att därifrån förvandla poliskåren till en massa stollar är i alla fall enligt min uppfattning att gå för långt.

Polisspåret är en absurd mediakonstruktion. Det finns många hederliga och skickliga poliser som utan tvekan satt stopp för en konspiration mot Sveriges statsminister av högerextremistiska kollegor. Alltså en fullkomlig omöjlighet att på det här sättet genomföra ett attentat med så många poliser inblandade. Dessutom hade detta spruckit för länge sedan.

Holmérs agerande - och kanske falska alibi i form av "vistelsen" i Borlänge - har troligen politiska, inte polisiära, förtecken. Och de kan mycket väl vila på internationell grund. Holmér som tidigare Säpo-chef var säkerligen hårt uppbunden internationellt av den amerikanska underrättelsetjänsten CIA. Det finns undersökningar som visar att chefer för nationella säkerhetstjänster i väst var starkt knutna till USA i kampen mot Sovjetkommunismen.

Om USA - som i mitt scenario - initierade mordet eller helt enkelt beordrade en eliminering av Palme kan mycket väl den sannolikt tidigare CIA-anslutne svenske Säpo-chefen ha aktiverats. Kanske inte direkt i attentatet men som en lämplig huvudman för den desinformation som skulle sopa undan alla spår och totalt sabotera en normal mordutredning. Perfekt: självutnämnd mordutredare (utan någon som helst erfarenhet av sådan verksamhet) och med ett utmärkt desinformationspaket i bagaget: kurderna.

Vad det handlade om var en dålig polisorganisation som gick på lösa rutiner och som plötsligt ställdes inför ett statsministermord mitt i Stockholm. Liksom i alla andra kretsar blev det en chock och total förvirring. Många misstag begicks för det fanns ingen beredskap mot en sådan här händelse. Och de som begick dessa misstag har på olika sätt försökt sopa igen sina egna spår. Det i sin tur saboterade utredningen och var så bestickande att ett polisspår skapades.

Anders Leopold