Detta är en sida ur LEOPOLD REPORT besökare från ca 50 länder varje månad

Det svenska trädet skall fällas
- en thrillerdokumentär om mordet på
Olof Palme

Boken är nu slutsåld men kommer inom kort att publiceras i sin helhet här på Leopold Report.

22 år efter mordet på Olof Palme pekar journalisten och författaren Anders Leopold i Det svenska trädet skall fällas ut den man som han anser är skyldig till mordet på Olof Palme i korsningen Sveavägen-Tunnelgatan den 28 februari 1986. Antingen som g√§rningsman eller deltagare i en komplott.
Anders Leopold är en av de få journalister som grävt i Palmemordets internationella spår ända sedan attentatet genomfördes. Något som Palmeutredningen inte ägnat stor tid åt vilket också kritiserades av Granskningskommissionen i sitt betänkande 1999. Det är hans absoluta uppfattning att attentatet mot Olof Palme var en internationell konspiration med rötterna i illegala vapenaffärer, droghandel och hänsynslöst maktbegär.

Det här är en dokumentär i thrillerns form om mordet på Sveriges statsminister och FN:s fredsmäklare Olof Pamle. Om planeringen av attentatet och genomförandet. Och den försöker också ge svar på frågan: Varför mördades Olof Palme? Boken baseras på nyckelromanen Satans Marionetter som gavs ut på Wikens förlag 1991. Det svenska trädet skall fällas bygger på en omfattande fortsatt research under 15 år. Nya fakta och trovärdiga vittnesmål har förändrat scenariot.

Anders Leopold valde nyckelromanens form när han skrev Satans marionetter då han ansåg att underlaget inte höll för namnpublicering. Nu är läget ett annat. Det material han står för är för honom så övertygande att han inte tvekar att använda de riktiga namnen med några få men ändå inte avgörande undantag då hänsyn tagits till etik och säkerhet.

Det är sedan upp till läsaren att lägga det sannolika och det osannolika i vågskålarna och pröva om det står utom allt rimligt tvivel att det i grunden kan ha gått till så här.

Och här kan du tills vidare läsa ett kapitel!