LEOPOLD REPORT

PKK-LEDAREN ÖCALANS GRIPANDE
VAR EN VÄL PLANLAGD
CIA-OPERATION

Av Anders Leopold
Aktionen mot PKK-ledaren Abdullah Öcalan var en typisk CIA-operation.
Från det ögonblick hans plan tankades på den grekiska ön Korfu den 1 februari följdes han dygnet runt av National Security Agency (NSA), världens största och hemligaste underrättelsetjänst som ingår i CIA (enligt Watergate-avslöjaren Bob Woodward).
NSA har lyssnarposter över hela världen med hjälp av satelliter och den mest raffinerade avlyssningutrustning som går att uppfinna. De kunde följa Öcalan dygnet runt och höra allt han yttrade både i rummet och per mobiltelefon och därmed också regissera gripandet, sedan han lurats ut från Greklands ambassad i Kenya.

Enligt känt CIA-mönster kablades sedan ett desinformationspaket ut av de tacksamma turkarna innehållande bl a detta:
Öcalan berättar "under föhör på fängelseön Imrali" att hans exhustru låg bakom mordet på FN:s fredsmäklare och Sveriges statsminister Olof Palme.
Öcalan berättar att Grekland förser PKK med vapen.

Uppgifterna kommer från CIA:s informationsorgan i Turkiet -tidningen Hürriyet - och publiceras i alla regeringstrogna tidningar.

(Här ska inflikas att just Turkiet är något av centralpunkt för CIA i Europa. Det är historiskt belagt att CIA legat bakom den politiska utvecklingen i detta land så starkt att man nu också kan påverka dess politiska inriktning. USA har alltid sett en stark Europaunion som ett hot. Genom Turkiets medlemskap i EU finns också USA där. Därför blir nu "fallet Öcalan" av storpolitiskt intresse.)

När det nu gäller vad Öcalan i sin fångeskap redan har sagt är sanningen den - enligt den långt ifrån regeringstrogna nättidningen LEOPOLD REPORTs informatörer, några mycket närstående CIA - att Öcalan inte sagt någonting alls!
På sin höjd skulle han göra några avslöjanden under tortyr - eller drogad som han var när han gjorde turk-propaganda i TV. Men enligt de källor som finns tillgängliga i Turkiet har den turkiska polisen inte vågat gå så långt. De har världens ögon riktade mot sig.
19 ÅR I LANDSFLYKT
Öcalan levde 19 år i landsflykt innan han nu "återfördes" till Turkiet. Enligt Turkiets premiärminister Bülent Ecevit skedde detta genom en "hemlig operation", vilket vi ju redan har konstaterat.
PKK utpekades i ett tidigt skede som skyldigt till mordet på Olof Palme. Och här har vi de breda pojkarna från CIA igen. Två kända SÄPO-medarbetare, vars namn i ett annat sammahang kommer att publiceras här på LEOPOLD REPORT, ( de är inte precis okända) planterade PKK-spåret hos Hans Holmér. I dag vet vi genom deras kollegor att de med stor sannolikhet var "aktiverade" CIA-agenter.
MAN TAR SIG FÖR PANNAN
CIA:s desinformationskampanjer är inte alltid övertygande. När man nu påstår att Öcalans f d hustru, som lär pendla mellan Stockholm och London och numera är gift med en advokat som tidigare pekats ut som hjärnan bakom Palme-mordet (hur går nu detta ihop?) efter konflikt med sin man (!) lämnade PKK, "såg till" att Olof Palme mördades var det för att misskreditera PKK:s befrielsekamp.
Alltså: hon lyckades med mästerstycket att planera och genomföra mordet på Sveriges statsminister utan att bubblan har spruckit efter 13 år. (Med ett flertal personer inblandade och 50 miljoner i tipspengar). Och det gjorde hon för att hämnas på sin man och skada PKK:s rykte! Man tar sig för pannan.
Åter till sammandraget

 

KLARA SJÖ VAR ISBELAGD NÄR OLOF PALME MÖRDADES

Det sattes in stora resurser i dykningarna efter mordvapnet. Mordet på Olof Palme inträffade den 28 februari 1986, en frusen, iskall natt - en av många denna bistra vinter.
Dykarna hade lätt kunnat ta reda på att tipsen om en mördare som kastat vapnet i Klara sjö inte kunde stämma. Den var helt isbelagd.
Men både polis och privatdykare lade ner stora kostnader och mycket arbete på dessa dykningar.
Man har plockat fram en satellitbild från morddagen - den har funnits tillgänglig ända sedan den togs.
Den visar att stora delar av vattendragen kring Stockholm var isbelagda, bl a Klara sjö.
Privatdykaren Donald Forsberg sa i vintras om detta till Rapport:
-Hade vi haft de här uppgifterna hade vi naturligtvis inte sökt där. De kunde åtminstone ha hjälpt oss att undvika isbelagda platser.
Men varken Forsbergs team eller polisen tänkte på den här möjligheten trots att det sades från ortbefolkningen att sjön var isbelagd.De valde hellre att tro på tipsarna.

Nu säger i stället Forsberg:
-Bilden visar att stora delar av strömmen från Nybroviken till Centralbron var öppen. Tvärt emot vad polisen uppgett. Det finns alltså anledning att dyka där.

Palmegruppen uppger att efter HD:s nej till en resning mot Christer Pettersson blir det inte fler dykningar.