På den här specialsajten får du läsa en stort antal intressanta artiklar med anknytning till det som kallas paranormala fenomen.

Hör av dig om du har egna erfarenheter att berätta om!

Livet efter döden? Röster från rymden? Här får du veta mer.Historien om Friedrich Jürgenson och de s k anderösterna kommer i en bok 2014 med titeln Min vän på andra sidan av Anders Leopold.


På den här sajten har vi publicerat artiklar om den svenske konstnären Friedrich Jürgenson som efter en presskonferens 1964 blev känd över hela världen som "mannen med anderösterna" och som sa att han med bandspelare och radio etablerat en bro över till de döda.
Sidorna med artiklarna har nu tills vidare tagits bort.
2014 kommer Anders Leopold med boken Min vän på andra sidan i vilken han berättar om Jürgensons dramatiska och fascinerande liv.
En av de många som besökte Jürgenson i hans hem i M&oimllnbo i Södermanland och gjorde egna inspelningar var för Sveriges Radios räkning TV-legendaren Arne Weise. Det blev några av de starkaste inspelningarna och de finns med i en CD med de ca 40 bästa bandupptagningarna vilken bifogas boken.
LÄS MER HÄR !


Friedrich Jürgenson gjorde under 60-70-talet en rad märkliga inspelningar av s k anderöster. Både kända och okända. Han hävdade att de kom från andra sidan. Professor Hans Bender, chef för Freiburgs universitet, gjorde omfattande tester och experiment och fann till slut bevis för att röstfenomenen existerar och mycket sannolikt har ett paranormalt ursprung.

TV-mannen Arne Weise
blev ordentligt skakad när
han fick svar på sina frågor

Han kom till Jürgenson mycket skeptisk. Tog med sig egna plomberade band från Sveriges Radio. När de oförklarliga rösterna kom in på bandet och svarade direkt på hans fråga blev han ordentligt omskakad.

Minns du
URI GELLER?
Mirakelmannen som ställde till med TV-kaos - nu tas
han på allvar

Var med i vår debatt om paranormala fenomen
*******************
Uri Geller är en bluff


Först när den paranormala förmågan har visats under kontrollerade former kan
man tro på den


Jag har haft kontakt med flera avlidna

Jag vill ha bevis för att Geller inte använder tricks
URI GELLER
SVARAR SJÄLVDetta är en sida ur LEOPOLD REPORT besök från ca 50 länder varje månad